Υπάρχουν διαθέσιμοι οι εξής τρόποι πληρωμής:

1) Αντικαταβολή +(2.00€)

2) Πιστωτική κάρτα, Προπληρωμένη, Viva Wallet κλπ

3) Τοις μετρητοίς και παραλαβή απο το κατάστημά μας.

Είναι τα προσωπικά μου στοιχεία ασφαλή?

Η επιχείρηση Click-Tshirt σας ενημερώνει οτι για την καλύτερη και πληρέστερη εξυπηρέτηση σας στο διαδικτυακό κατάστημα μας,επεξεργάζεται τα προσωπικά σας στοιχεία (όνομα,διεύθυνση,τηλ, κλπ) διατηρώντας τα ασφαλή με βάση την Ελληνική νομοθεσία και χωρίς καμία περαιτέρω χρήση.

Σε καμιά περίπτωση δεν διακινούμε προσωπικά στοιχεία σε τρίτους (άρθρο 11 ν.2472/1997) παρα μόνο εκμεταλεύοντας τα για το ορθόν της παραγγελίας και της αποστολής προϊόντων και ενημέρωσης σας. Σε καμιά περίπτωση δεν πουλάμε ή ενοικιάζουμε προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους.Τα στοιχεία αυτά χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από το Click-Tshirt για να βελτιώνουμε συνεχώς την εξυπηρέτηση σας.

Πληροφορίες όπως το όνομά σας δεν είναι εμφανή σε εμάς ή σε κανέναν άλλο όταν γίνεται πραγματοποίηση αγορών με χρήση πιστωτικής κάρτας.Σε περίπτωση αγοράς με πιστωτική κάρτα Θα μεταφερθείτε μέσω ασφαλoύς σύνδεσης που εξασφαλίζει την ασφάλειά σας όπου καταχωρώντας τα απαραίτητα στοιχεία σας θα γίνει αυτόματα η πληρωμή(πραγματοποιείται μέσω του συστήματος ασφαλείας “πρωτόκολλο SSL Secure Socket Layer ” που εξασφαλίζει την κωδικοποίηση και κρυπτογράφηση 128 bit(encrypting) των τραπεζικών σας στοιχείων κατά την μετάδοσή τους στο δίκτυο).

Το Click-Tshirt δεν έχει καμία πρόσβαση στα στοιχεία και δεδομένα της πιστωτικής σας κάρτας