Πολιτική Επιστροφών

Σε οποιαδήποτε περίπτωση παρακαλώ να μας ενημερώνετε στο τηλέφωνο 2811 750 622 ή στείλτε μας e-mail στο: info@click-tshirt.gr

Επιβάρυνση Εταιρίας

Έχετε το δικαίωμα να μας επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε εντός 10 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής τους με την ίδια ταχυμεταφορική εταιρεία που σας τα παρέδωσε (ACS ή ΕΛΤΑ COURIER) αν συντρέχουν οι κάτωθι λόγοι:

  • Το προϊόν είναι διαφορετικό από αυτό που παραγγείλατε.
  • Το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα το οποίο διαπιστώσατε όταν ανοίξατε την συσκευασία του. Σε αυτή την περίπτωση θα παρακαλούσαμε να μας ενημερώσετε άμεσα για το άνωθεν πρόβλημα .
  • Δεν ταιριάζει το μέγεθος στις προδιαγραφές που αναφέρονται στο μεγεθολόγιο και έχετε αποδεχτεί

Στις τρείς παραπάνω περιπτώσεις τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν την εταιρεία μας και η αντικατάσταση θα πραγματοποιηθεί από εμάς το συντομότερο δυνατόν.

Επιβάρυνση Πελάτη

Σε περίπτωση που δεν έχετε συμβουλευτεί το μεγεθολόγιο μας κατά την παραγγελία σας και θέλετε να αλλάξετε το προϊόν θα επιβαρυνθείτε :

  • 7 € αν πληρώσετε με αντικαταβολή
  • 6 € αν πληρώσετε με κάρτα ή κατάθεση στον λογαριασμό

Η ανταλλαγή των προϊόντων γίνεται μαζί με την νέα παραλαβή από εσάς.

ΦΤΙΑΞΤΟ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ

Επιστροφές δεν γίνονται δεκτές αν γίνει παραγγελία με στάμπα μέσω της Κατηγορίας “ΦΤΙΑΞΤΟ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ”.
Το click-tshirt.gr σας εγγυάται ότι θα παραλάβετε σίγουρα το χρώμα και το μέγεθος που έχετε επιλέξει να παραγγείλετε και την στάμπα στο σημείο που το έχετε επιλέξει.

Ακύρωση Παραγγελίας

Ακύρωση της παραγγελίας δύναται εντός 24 ωρών από το στάδιο ολοκλήρωσης της παραγγελίας. Σε περίπτωση ακύρωσης της μετά των 24 ωρών, ο πελάτης επιβαρύνεται με το 15% της αξίας των προϊόντων.

Παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο 2811 750 622 ή με email : info@click-tshirt.gr